Σχολή

ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Η ιστορία μας

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου North Stars Kifisia ιδρύθηκε το 2021 με σκοπό να προπονεί και να εμπνέει τα παιδιά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Η ιδέα για τη δημιουργία αυτής της ομάδας προέκυψε από έναν πάθος για το ποδόσφαιρο και την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να διασκεδάσουν παίζοντας ποδόσφαιρο.

Από την πρώτη μέρα, οι αρχικοί στόχοι της ομάδας μας ήταν πολλαπλοί. Πρώτο μας μέλημα είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μια υγιή φυσική δραστηριότητα, να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή τους, την ομαδικότητά τους και να τους μάθουμε τη σημασία των αξιών όπως ο σεβασμός, η προσπάθεια και η ευγενής άμυλα. Η ανάπτυξη των παιδιών τόσο στο ποδοσφαιρικό επίπεδο όσο και στο προσωπικό επίπεδο είναι η προτεραιότητά μας.
Μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια η Ομάδα Ποδοσφαίρου τα Βόρεια Αστέρια έχουν ήδη γράψει τη δική της ιστορία. Με την καθοδήγηση του προπονητικού μας επιτελείου, οι παίκτες μας ανέπτυξαν δεξιότητες, τεχνική και τακτική κατανόηση του παιχνιδιού.

Έχουμε υποστηρίξει τους παίκτες μας σε τοπικά πρωταθλήματα και τους έχουμε ενθαρρύνει να συμμετάσχουν σε φιλικούς αγώνες με άλλες ομάδες. Οι επιτυχίες μας δεν μετριούνται μόνο από τα αποτελέσματα, αλλά και από την πρόοδο που βλέπουμε σε κάθε παιδί ξεχωριστά όπως επίσης και την ενίσχυση του πνεύματος ομάδας.

Η ομάδα μας έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ενωμένο και φιλικό περιβάλλον, όπου οι παίκτες αναπτύσσονται ως άτομα και ποδοσφαιριστές. Οι προπονητές μας είναι αφοσιωμένοι στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των παιδιών, δίνοντας έμφαση στην τεχνική εκμάθηση, την τακτική κατανόηση και την αθλητική αντίληψη.

Με την πάροδο του χρόνου, έχουμε δει τους παίκτες μας να εξελίσσονται και να επιτυγχάνουν τους προσωπικούς τους στόχους. Μερικοί έχουν προχωρήσει σε υψηλότερα επίπεδα ποδοσφαίρου.

Η ιστορία της ομάδας μας είναι γεμάτη από αξέχαστες στιγμές χαράς, αλλά και δυσκολίες που μας έκαναν πιο δυνατούς. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και να προωθούμε το πνεύμα της ομαδικότητας και τις αξίες μας.
Οι γονείς είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν και να ενημερωθούν για τις δραστηριότητές μας.

Αν επιθυμείτε να εγγραφείτε στην Ομάδα Ποδοσφαίρου North Stars Kifisia, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια δυναμική και ανεπτυγμένη ποδοσφαιρική κοινότητα. Οι προπονήσεις μας πραγματοποιούνται σε ένα σύγχρονο αθλητικό χώρο, υπό την καθοδήγηση έμπειρων και αφοσιωμένων προπονητών.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μια εμπειρία γεμάτη αθλητική πρόοδο, ενθουσιασμό και διασκέδαση.

Εάν θέλετε να ενταχθείτε στην ομάδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές. Θα είναι χαρά μας να σας υποδεχθούμε και να σας παρέχουμε μια θετική και αναπτυξιακή εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε εσάς και το παιδί σας και να ξεκινήσουμε μαζί αυτήν την ποδοσφαιρική περιπέτεια.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Προσφέρουμε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον για την ανάπτυξη των παιδιών. Είμαστε δεσμευμένοι στην προώθηση της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης και των αξιών του αθλητισμού. Προάγουμε την υγιή ανταγωνιστικότητα και την ευεξία των παιδιών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπτύξουν όχι μόνο ποδοσφαιρικές δεξιότητες, αλλά και τεχνικές που θα τους βοηθήσουν στη ζωή τους γενικότερα.

  • Ψυχαγωγία των αθλητών
  • Καλύτερη τιμή
  • Τεχνογνωσία
  • Αξιόπιστοι Επαγγελματίες
  • Προοπτικές εξέλιξης αθλητών

Οι προπονητές μας

Ανδριόπουλος Γιώργος

Χάλης Ηλίας

Οι εγκαταστάσεις μας

Ακόμα ψάχνεις την καλύτερη ομάδα για το παιδί σου?

Κάλεσε μας : (+30) 6989709396

Contuct us